Kultúra
Idén is lesz Nyelvparádé
nyelvparade.com/OPH Kép: Wikimedia Commons
2016. augusztus 30.

2016. szeptember 9–11. között várja a nyelvtanulókat, nyelvtanárokat és érdeklődőket a Nyelvparádé, a legnagyobb országos nyelvoktatási rendezvény.


A három nap folyamán előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok várják a látogatókat.

A kiállítók és előadók között lesznek nyelviskolák, könyvkiadók, vizsgaközpontok, nyelvtanuláshoz használható alkalmazásokat bemutató szolgáltatók. Bemutatnak felnőtt- és gyermek-nyelvtanfolyamokat, külföldi nyelvtanulási lehetőségeket, nyelvkönyveket és egyéb nyelvtanulást segítő anyagokat, online nyelvtanulási lehetőségeket, ismertető előadásokat nyelvvizsgákról, vizsgahelyekről.

16. Nyelvparádé
Fotó: nyelvparade.blog.hu


Szeptember 9-én a nyelvtanárokat módszertani konferencia is várja, amelynek címe: Miért, mikor és hogyan használj IKT-eszközöket a nyelvtanításban? A konferencia célja, hogy a nyelvtanároknak ötleteket, feladatokat mutasson, amelyek új lehetőségeket kínálhatnak a tanítás terén. Az előadók között lesz Berke Sarolta nyelvtanár, tréner; Bujtás Barbara nyelvtanár; Kőrösi Bálint (Öt év – öt nyelv); Prievara Tibor nyelvtanár; Szabó Ernő nyelvtanár (Tudomány Nyelviskola); Szabó Éva pszichológus; és Szalay Ádám (Sikerkód).

A rendezvény várja azokat a látogatókat, akik érdeklődnek a nyelvek iránt, tanulnak vagy tanulni terveznek idegen nyelve(ke)t, nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni, nyelvvizsgára készülnek, nyelvtanári állást keresnek, külföldön szeretnének munkát vállalni vagy tanulni.

A rendezvény a módszertani konferencia kivételével ingyenes és kerekesszékkel is látogatható. A részletes programról a rendezvény honlapja nyújt további tájékoztatást.

Most adásban
Téma: Nemzetközi nyugdíjmegállapítás specialitásai – Kecskés Róbert főosztályvezető-helyettes, Nyugdíjbiztosítási és Adategyeztetési Főosztály
Ezt követő adásaink