Életmód
Akár 15 fok is lehet jövő héten
OPH/koponyeg.hu Kép: Pixabay
2017. február 17.

A hétvégét még ki kell bírni, utána érkezik az enyhülés, napsütés azonban csak szerdától várható.


Szombaton erősen felhős lesz az ég, hosszabb napos időszakok délután északon lehetnek. Elszórtan várható eső, záporeső. Napközben fokozatosan mérséklődik az északnyugati szél. Estétől párássá válik a levegő. Reggel 0, délután +7 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre sokfelé képződik köd, mely napközben csak lassan oszlik fel. Egyébként változóan felhős időnk lesz, csak elvétve lehet szitálás. A délnyugati szél gyenge marad. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn fokozatosan megnövekszik napközben a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, záporeső. A nyugati szél sokfelé megerősödik, mely mindenhol felszaggatja a rétegfelhőzetet és kisöpri a megülepedett szennyezett levegőt. 5 és 10 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden erősen felhős, vagy borult időnk lesz, és többfelé valószínű eső. A nyugati szél élénk, néhol erős lesz. +10, +11 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete. Szerdára csökken a felhőzet, és napközben több helyen süt ki a nap. Az élénk délnyugati széllel még enyhébb levegő érkezhet hazánk térségébe, délen néhol +15 fok is lehet.

Következő adásunk
Téma: Gyermeknap a Bikás Parkban – Kelemen Angelika szervező
Ezt követő adásaink