Életmód
Esős hétvégére kell készülni
koponyeg.hu/OPH Kép: Horváth Fanni OPH
2017. március 17.

Kettős fronthatás mellett hűvös hétvégére és több-kevesebb csapadékra lehet számítani ‒ olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Szombaton borult időre számíthatunk. Sokfelé, de délnyugaton csak szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik. A csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Vasárnap marad a borongós idő. Átmeneti szünet után ismét sokfelé ered el az eső. A nyugati szél erős marad. 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn szakadozik, csökken a felhőzet, de zápor még kialakulhat. Eleinte az ÉNy-i szél lesz élénk, később DNy-ira fordul a légmozgás, de mérsékelt marad. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden délelőtt még előfordul záporeső az erősen felhős égből, aztán jelentősen csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. Tovább emelkedik a hőmérséklet: 15 és 20 fok közötti kellemes tavaszi meleg valószínű.

Szerdán csak kevés fátyolfelhő zavarja a ragyogó napsütést. 15 és 21 fok között alakulhat a csúcsérték.

Most adásban
Téma: Nemzetközi nyugdíjmegállapítás specialitásai – Kecskés Róbert főosztályvezető-helyettes, Nyugdíjbiztosítási és Adategyeztetési Főosztály
Ezt követő adásaink