Életmód
Még várnunk kell, hogy visszatérjen a tavasz 
OPH/koponyeg.hu Kép: Reuters
2017. április 21.

Felhős hétvége után a jövő hét közepén számíthatunk némi felmelegedésre, de az előrejelzések szerint az sem tart majd sokáig.

Szombaton északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki zápor, eső. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. Reggel 2, délután 14 fok körül alakul a hőmérséklet, ismét több helyen lehet a reggeli órákban gyenge fagy.

Vasárnap hajnalban csökken a felhőzet, majd napközben sok gomolyfelhő képződik, melyekből szórványosan fordulnak elő záporok (nagyobb számban északkeleten). Reggel 1, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, csak elvétve lehet zápor. Reggel több helyen lehet gyenge fagy, délutánra 11 és 16 fok közé melegszik a levegő. Kedden a napsütés mellett gomolyfelhők lesznek az égen, de csak néhol valószínű záporeső. Az erős délnyugati széllel egyre melegebb levegő érkezik, több helyen éri el a maximum a 20 fokot.

Szerdán az ország nagy részén még tavasziasan meleg idő várható 19-20 fok közötti hőmérséklettel, de északnyugaton már borongós és esős idő ígérkezik – lehűlés kezdődik.

Következő adásunk
Téma: Gyermeknap a Bikás Parkban – Kelemen Angelika szervező
Ezt követő adásaink