Kultúra
Állatvédők is lesznek a Szigeten
Orpheus Kép: Orpheus
2017. augusztus 9.

A Sziget 2017 Fesztivál Civil Sziget részlegén a kulturális, szociális, államigazgatási, egészségügyi, esélyegyenlőségi szervezetek mellett környezet-és állatvédő szervezetekkel is találkozhatnak a látogatók.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület standján a Szigetlakók a felelős állattartás népszerűsítése kapcsán állatos kirakó és memóriajátékokkal, állatfelismerő versennyel, beszélgetésekkel tölthetik el szabadidejüket. A naponta több tízezres látogatót befogadó Sziget 2017 Fesztiválon egy perc unatkozásra sincs idő, ehhez kellően színes programokkal (egész napos fotókiállítással, ingyenes állatos kiadványokkal, állatos játékokkal) vannak jelen a Civil Szigeten az állatvédők.

Kapcsolódó cikkek
Mozduljunk ki! – kerekesszékkel a Szigeten

A kezdeményezés célja, hogy a mozgássérült fiatalok közül minél többen át tudják élni a különböző társas eseményeket.

Budapestinfo Pont is van a Szigeten 

A Fővárosi Kormányhivatal és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén is közösen áll a fesztiválozók rendelkezésére.

Pinkkel indul az idei Sziget

A mínusz egyedik nappal szerdán megkezdődik a 25. Sziget fesztivál.

Ismét lesz mozi a szigeten

A Filmalap és a Sziget közös kezdeményezéseként indított vetítéssorozat immár harmadszor tűz műsorra magyar filmeket a Sziget fesztiválon.

A Magyar Turisztikai Ügynökség is kivonul a Szigetre

Gömbsátorba és backstage túrákra és virtuális országjárásra invitálják a fesztivákozókat.

Most adásban
Téma: Június 29-e a designe világnapja – Osvárt Judit kurátor, Design Hét Budapest; Németh Ádám közgazdász, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és Húnfalvi András designer, Dualscope okos diagnosztikai eszköz
Ezt követő adásaink