Kultúra
Keresik Diósgyőr várkapitányát
Miskolc turisztikai szervezete Kép: Kupcsik Sarolta
2017. augusztus 10.

A pozícióra augusztus 31-ig várják a jelentkezéseket „írott levél formájában” vagy a „szél szárnyára bízván” e-mailben.


Melyik gyerek ne álmodozott volna arról, hogy mozdonyvezető, királykisasszony vagy várkapitány lehessen felnőttként?

Most valóra válthatja gyerekkori ábrándjait Nagy Lajos egykori várában az a Miskolc turizmusa és a Diósgyőri vár iránt elkötelezett szakember, aki nem veszítette el gyermekkori énjét és vállalja – a Diósgyőri vár álláshirdetése alapján – „a vár védelmezését, környező birtokinak óvását, véd művinek tovább-építtetését, vásárinak 's vigalminak rendezését, hű vitézinek 's lovagjainak, becses hölgyeinek 's asszonyainak vezetését”.

A pozícióra augusztus 31-ig várják a jelentkezéseket „írott levél formájában” vagy a „szél szárnyára bízván” e-mailben.

Ahogy ez az álláshirdetés is megmutatja, Miskolc városa már több éve elkötelezett híve annak, hogy az turizmusban dolgozók aktívan, vidáman és mosolygósan adják az arcukat munkájukhoz.

Ezért is indult egy évvel ezelőtt a város Mosolyprogramja, mely a turisztikai szolgáltatások minőségének emelését tűzte ki célul. A miskolci program a turizmusban dolgozókat motiválja vendégbarát magatartásra, ezzel közvetetten segítve azt, hogy a vendégeknek a lehető legjobb élményekkel távozzanak a városból és kedvük legyen újra és újra visszatérni Északkelet- Magyarország szívébe.


Most adásban
Téma: Június 29-e a designe világnapja – Osvárt Judit kurátor, Design Hét Budapest; Németh Ádám közgazdász, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és Húnfalvi András designer, Dualscope okos diagnosztikai eszköz
Ezt követő adásaink