Belföld
Forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében
BKV Zrt. Kép: OPH
2017. augusztus 11.

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kialakítása miatt 2017. augusztus 14-től várhatóan augusztus 20-ig forgalmirend-változásokra kell számítani.

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában a metróvonal felszíni pótlásához szükséges hálózat kialakítása miatt 2017. augusztus 14-től várhatóan augusztus 20-ig a következő forgalmirend-változásokra kell számítani:

· A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodni továbbra sem lehet.

· Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból a továbbiakban is csak a külső sáv lesz járható.

· A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél a szélső egyenesen haladó sáv lezárását fenntartjuk.

· A Váci úton a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körúti csomópont előtt, a szélső forgalmi sávban a korlátozás a gyalogátkelőhely utáni szakaszra helyeződik át.

· A Róbert Károly körúton az Árpád hídról lejövő, három egyenesen haladó forgalmi sávból a szélső lezárásra kerül a csomópont előtt egy szakaszon.

A BKV Zrt. tájékoztatása szerint az alternatív közlekedési útvonalakat táblák jelzik.

Mindenkitől fokozott figyelmet és türelmet kér a BKV Zrt.

Következő adásunk
Budapest Főváros Kormányhivatala rádiós híradója
Ezt követő adásaink