Belföld
Szél hozza a frissülést
koponyeg.hu Kép: Pixabay
2017. augusztus 11.

Szombat hajnalban északon, északkeleten fordul elő még zápor, zivatar, majd napközben átmenetileg kevesebb felhő lesz felettünk. Délután újra vastagszik a felhőzet, és estétől keleten eső, zápor, zivatar várható.

Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, a nyugati és a középső tájakon viharos. Az ország nagy részén megszűnik a hőség (22-28 fok várható), de a Tiszántúlon még lehet 30 fok körüli maximum. Hidegfronti hatás lesz.

Vasárnap keleten borongós idő lesz, a nap első felében több helyen esővel, záporral; nyugaton változóan felhős idő lesz, és csak elvétve alakul ki zápor. Estére mérséklődik a légmozgás. 26 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől szerdáig sok napsütésre, száraz nyári időre van kilátás. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés, visszatér a hőség (28-33 fok ígérkezik).

Most adásban
Téma: Június 29-e a designe világnapja – Osvárt Judit kurátor, Design Hét Budapest; Németh Ádám közgazdász, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és Húnfalvi András designer, Dualscope okos diagnosztikai eszköz
Ezt követő adásaink