Belföld
Zavarodottsága buktatta le a sofőrt
NAV Kép: nav.hu
2017. augusztus 11.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 30 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban.

A NAV munkatársai egy szerb rendszámú autót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a sofőr feltűnően ideges viselkedése miatt az autó tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. A különös viselkedés okára is hamar fény derült, mert a gépkocsi első ülései alatt házilag kialakított rejtekhelyről, fehér színű, műanyag fóliás, mosóporhoz hasonló anyaggal borított csomagokból, több mint 30 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a több mint 63 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Most adásban
Téma: Június 29-e a designe világnapja – Osvárt Judit kurátor, Design Hét Budapest; Németh Ádám közgazdász, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és Húnfalvi András designer, Dualscope okos diagnosztikai eszköz
Ezt követő adásaink