Életmód
Jön a XVIII. kerület legnépszerűbb sporteseménye!
OPH Kép: Pixabay
2017. szeptember 6.

A VII. Sportízelítő és VI. Kutyás Sportízelítő során közel 50 sportágat próbálhatnak ki szeptember 23-án az érdeklődők a Bókay-kertben – közölte a Lévai István Zoltán Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának alpolgármestere a Rádió Orienten.

A 2011 óta minden esztendőben megrendezett VII. Sportízelítő és VI. Kutyás Sportízelítő a Nagy Sportágválasztó mintájára jöttek létre. Az esemény során a fiatalok számos sportágat kipróbálhatnak – hangsúlyozta Lévai István Zoltán. Mint mondta, a szervezők másodjára vonták össze a két népszerű rendezvényt, mert a kettő erősíti egymást. Az alpolgármester hozzátette, a sportágak seregszemléjén 50-60 kerületi egyesület és sportvállalkozás biztosan képviselteti magát.

Forrás: Pixabay.com

A sportfesztiválra nem csak a kerületből, de az agglomerációból érkezőket is várják. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sportnap Dél-pesti rendezvénnyé nőtte ki magát: Gyálról, Vecsésről, Kispestről, Erzsébetről is ellátogatnak a sport iránt érdeklődők - mondta az alpolgármester.

A 9-17 óráig tartó rendezvényen sportbemutatók, olimpiai kiállítás, kézműves sátor, táplálkozási tanácsadás és egészségügyi szűrések is lesznek.

Téma: Kiemelkedő sportrendezvények a 18. kerületben
Vendégek: Lévai István Zoltán alpolgármester
A műsort vezeti: Kecskés Noémi
Most adásban
Téma: Június 29-e a designe világnapja – Osvárt Judit kurátor, Design Hét Budapest; Németh Ádám közgazdász, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és Húnfalvi András designer, Dualscope okos diagnosztikai eszköz