Életmód
Átmeneti szélerősödés várható
koponyeg.hu/OPH Kép: Horváth Fanni OPH
2017. október 12.

Pénteken szeles időre van kilátás, a hétvégén viszont kellemes, őszi idő várható, 20-23 Celsius fokos csúcshőmérséklettel - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Pénteken ÉNy felől változó vastagságú felhőzet sodródik fölénk, de csapadék ebből nem alakul ki. Az ÉNy-i szél átmenetileg megerősödik. Reggel 11, délután 19 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton fátyolfelhők szűrte napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. A csúcshőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Vasárnap a párásság megszűnése után ragyogó napsütés, kevés fátyolfelhő valószínű. Eső kizárt, 17 és 23 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfőn és kedden csendes, kellemes őszi időre van kilátás. Reggelente párás lesz a levegő, míg délután sok napsütés ígérkezik, eső még napokig nem lesz.

Következő adásunk
Téma: Lezárult a Kőrösi Csoma- és a Petőfi-program 2017/2018-as szakasza – Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink