Belföld
Pótlóbusz jár október végén a 4-es és a 6-os villamos helyett
BKK/OPH Kép: wikipedia.org
2017. október 12.

A 4-es és a 6-os villamos helyett október 21- 22-én pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér M és a dél-budai végállomások között. Ebben az időszakban a Margit körút és a Fényes Elek utca kereszteződésében, a Margit hídon, a Margit híd, szigeti bejáró előtt, az Erzsébet körút és a Barcsay utca kereszteződésében, a József körút 41. szám előtt, a Ferenc körút 25. szám előtt és a Petőfi hídon pályakarbantartási munkát végeznek - közölte a BKK.

A 4-es villamos közlekedése október 21-én és 22-én a teljes vonalon szünetel; a villamosok helyett 4-es jelzéssel pótlóbusz-járat közlekedik a Széll Kálmán tér M és Újbuda-központ M között;

A 6-os villamos közlekedése 2017. október 21-én 4 órától 22-én éjfélig a teljes vonalon szünetel; a villamosok helyett 6-os jelzéssel pótlóbusz-járat közlekedik a Széll Kálmán tér M és Móricz Zsigmond körtér M között.

A 4-es és a 6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér M felé a Margitszigetnél nem áll meg.

A 17-es villamos 2017. október 21-én változatlan forgalmi rend szerint jár; 2017. október 22-én pedig rövidített útvonalon, csak a Savoya Park és Széll Kálmán tér M között közlekedik, a kimaradt szakaszon a 4-es és a 6-os villamospótló autóbuszokkal és a 19-es, valamint a 41-es villamossal lehet utazni.

A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét október 21-én és 22-én áthelyezik, a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen, a közúton áll meg.

A 931-es autóbusz a Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét október 21-ről 22-re virradó éjszaka áthelyezik, a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen, a közúton áll meg - áll a tájékoztatásban.

Kapcsolódó cikkek
A H7-es HÉV helyett pótlóbuszok járnak a hétvégén

Október 7-én és 8-án a H7-es HÉV helyett pótlóbuszok közlekednek karbantartási munkálatok miatt.

Most adásban
A Biblia és a menedzsment III., avagy mit hagyunk magunk után? – Rendhagyó szakirodalmi disputa dr. Tomka Jánossal és dr. Bőgel Györggyel - az ismert szerző párossal - a kérdés szakértőivel
Ezt követő adásaink