Közigazgatás
Tizenegy helyszínen lesz energetikai korszerűsítés Tolnában
OPH Kép: pixabay.com
2017. november 8.

Egymilliárd 36 millió forintból valósul meg energetikai felújítás a kormányhivatal épületein, ami mind esztétikailag, mind üzemeltetési szempontból ráfér az ingatlanokra. A KEHOP-5.2.2 beruházásban a Tolnai kivételével valamennyi járás érintett – mondta Amreinné Gál Klaudia, a Tolna Megyei Kormányhivatal főigazgatója.

Lezárult a KEHOP-5.2.2. „A Tolna Megyei Kormányhivatal középületeinek kiemelt épületenergetikai fejlesztése” elnevezésű projekt első üteme. A több mint 255 millió forint költségű beruházás során a kormányhivatal hat épületének komplex energetikai fejlesztése valósult meg.

A felújítások keretében megtörtént a teljes tetőszigetelés, a fűtés korszerűsítése, az ajtók, ablakok és nyílászárók cseréje, valamint a külső hőszigetelés. Mint arra Amreinné Gál Klaudia rávilágított, a Tolnai Járási Hivatal épületét már korábban korszerűsítették, ugyanakkor az összes járásban volt olyan ingatlan, amely a korábbi, a KEHOP- 5.6.0 pályázat során nem tudott megújulni.

A pályázat érinti Bonyhádon a Dr. Koltai László u. 21. szám és a Perczel Mór u. 23. szám alatti ingatlant. Szekszárdon a Bezerédj utca 10. szám, a Bezerédj utca 1. szám, a Tormay Béla u. 18. szám (két épület érintett), valamint a Búzavirág utca 23. szám alatti épületet. Pakson a Szentháromságtér 6. szám alatti, Dombóváron a Szent István tér 1. szám alatti, illetve Tamásiban a Szabadság utca 54. szám alatti épületet.

A Tolna Megyei Kormányhivatal hét ingatlanán korábban 2015-ben valósult meg komplex energetikai beruházás.

Téma: Helyzetjelentés a Kormányhivatalt érintő KEHOP-felújításokról
Vendég: Amreinné dr. Gál Klaudia főigazgató
A műsort vezeti: Kecskés Noémi
Most adásban
Téma: Átadták Kőbánya kerületszépítő mozgalmainak díjait – D. Kovács Róbert Antal polgármester
Ezt követő adásaink