Közigazgatás
Meghosszabbították a Kincses Kultúróvoda pályázat beadási határidejét
MTI Kép: Pixabay
2017. november 13.

A nagy érdeklődésre való tekintettel két héttel ‒ november 30-ig ‒ meghosszabbítja a Kincses Kultúróvoda pályázat benyújtási határidejét az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) ‒ közölte a tárca kultúráért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint az Emmi harmadik alkalommal hirdette meg a pályázatot az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködésének erősítésére, illetve a két terület értékeinek elismerésére. A cél annak elősegítése, hogy az óvodák egyre tudatosabban vegyék igénybe a kulturális intézmények nevelést támogató kínálatát, és a kulturális tartalmak minél sokrétűbben épüljenek be az óvodák pedagógiai programjába.

A cím elnyerésére pályázó intézménynek be kell mutatnia, hogy pedagógiai programjában kiemelt szerepet játszanak a kulturális tartalmak, illetve, hogy tevékenysége során igénybe vette az intézményen kívüli kultúraközvetítő lehetőségeket.

kulturális programcsomag megvalósítására a 2018-2019-es tanévben tették hozzá. A Kincses Kultúróvoda 2018 címet húsz intézmény nyerheti el.

Kapcsolódó cikkek
Újra pályázhatnak az óvodák

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Most adásban
Téma: Az új EU-s adatvédelmi rendelet alkalmazásának tapasztalatai – Péterfalvi Attila elnök
Ezt követő adásaink