Belföld
Ismét segítettek a magyar iskolások
PontVelem Kép: pixabay.com
2017. december 15.

A PontVelem Okos Program szervezésében idén karácsonykor is nagyszabású jótékonysági akció került lebonyolításra a magyarországi általános iskolákban, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével, valamint az Emmi és a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató támogatásával.

„Varázsolj mosolyt egy társad arcára!” - a szervezők célja az volt, hogy idén karácsonykor is, az ajándék adományok segítségével sok-sok gyerek arcára varázsoljanak mosolyt. Egyrészt a rászoruló gyermekeknek, akik örülnek a felajánlott ajándékoknak, másrészt azoknak, akik adnak, akik megélhetik az önzetlen segítés örömét. A diákok a már nem használt, de még jó állapotú ajándékokat rakták dobozba, amelyre ráírták, hogy milyen nemű és korú társuknak küldik az ajándékot. Az általános iskolákból, a GLS Hungary csomaglogisztikai szolgáltató segítségével összegyűjtött csomagokat a Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló gyerekeknek még karácsony előtt.

A PontVelem Okos Programban a karácsonyi időszakon túl is, egész évben lehet jótékonykodni: SegítsVelem – Adni jó! A kezdeményezésről további részleteket ide kattintva olvashat.

Most adásban
Téma: A kormány közszolgálati politikájának irányai – Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink