Életmód
Beköszönt az igazi tél
koponyeg.hu/OPH Kép: pixabay.com
2018. január 13.

Az elkövetkező napokban hideg téli idő várható: hétfőn hajnalban helyenként akár mínusz 10 Celsius fokot is mérhetünk ‒ olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Vasárnap estig erősen felhős lesz az ég. Eleinte többfelé, majd főleg még DNy-on alakul ki gyenge havazás, hószállingózás. Az ÉK-i szél élénk lesz, reggel -1, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet, hidegfronti hatás érvényesül.

Hétfőn változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel, csapadék már nem lesz. Reggel keményen fagyhat (-10, -3 fok), délután is csak fagypont körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: OPH

Kedden erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé várható csapadék: nyugaton eső, máshol a kezdeti havazást, ónos esőt havas eső, eső válthatja fel. Eleinte a D-i, majd az ÉNy-i szél szél erősödik meg, délutánra +3, +6 fok közé enyhülhet a levegő.

Szerdán és csütörtökön mindkét nap erősen felhős időre van kilátás többfelé esővel, ÉK-en havas esővel, esetleg hóval. Erős lesz a légmozgás, +5 fok körüli enyhe idő valószínű.

Következő adásunk
Téma: Hómenők Kupa III. Futam – Székely Zoltán főszervező
Ezt követő adásaink