Belföld
Azért még ne búcsúztassuk teljesen a telet
koponyeg.hu Kép: Pixabay
2018. március 13.

Szerdán erősen felhős lesz az ég. Délnyugaton többfelé, máshol csak elszórtan fordul elő eső, zápor. Az északnyugati szél élénk lesz. Reggel 5 fok körül, délután 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön, nemzeti ünnepünk napján borongós időre számíthatunk, elsősorban az északi tájakon szórványos esőkkel, záporokkal. 15 fok körüli értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megélénkül.

Pénteken kezdetben borult idő lesz többfelé esővel, aztán délután csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék. 7 és 16 fok között alakul a hőmérséklet – északkeleten lesz a hűvösebb.

Szombaton borult, csapadékos idő valószínű sokfelé esővel. Az északnyugati szél megerősödik, mely egyre hidegebb levegő hoz magával. 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap az erős, olykor viharos szél hatására csökken a felhőzet, inkább csak eleinte lehet eső, havas eső, hózápor (de északkeleten akár tartósabban is hullhat a hó). Reggel 0, délután +4, +5 fok ígérkezik.

Következő adásunk
Téma: Indul a külhoni magyar gyermekek éve – Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink