Belföld
Borúsan indul a jövő hét 
koponyeg.hu Kép: Pixabay
2018. április 15.

Hétfőn erősen felhős idő lesz, elszórtan kisebb esővel, záporral. A délkeleti szél megélénkül, reggel 14, délután 22 fok körül alakul a hőmérséklet. Kedden nyugaton erősen, máshol változóan felhős időre számíthatunk. A Dunántúlon többfelé, máshol csak néhol alakul ki eső, zápor, zivatar. 17 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán fokozatosan csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. Zápor inkább csak eleinte fordul elő. Az északkeleti szél néhol megerősödik, a hőmérsékletben nem lesz változás.

Csütörtökön és pénteken gomolyfelhők mellett sok napsütésre van kilátás, csapadékra kicsi az esély. Az élénk északkeleti szél kissé hűvösebb levegőt szállít: 15-21 fok valószínű délutánonként.

Jövő hétvégére többórás ragyogó napsütés ígérkezik, csapadék nélkül. Szombaton 19, vasárnap 22 fok körüli maximumok lehetnek.


Következő adásunk
Téma: Átadták az idei Jedlik Ányos-díjak – Szigeti Ádám innovációért felelős helyettes államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium és Németh Gábor jogi elnök-helyettes, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Ezt követő adásaink