Gazdaság
Autóbuszvezetőket és szerelőket vár az ÉNYKK Zrt.
OPH Kép: pixabay.com
2018. május 13.

Több mint 160 főnek kínál állást az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) Zrt. A vállalat jelen lesz május 16-án az Állami Karrierexpón is.

Az ÉNYKK Zrt. 6 Volántársaság jogutódja. Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében 4300 fővel, valamint 1413 autóbusszal lát el helyközi és helyi járati közszolgáltatási feladatokat.

A társaság kommunikációs vezetője, Hegedüs-Kuti Piroska szerint a modern munkahely rugalmas munkaidő szabályokat, vagyis otthoni-, kötetlen munkavégzést, széleskörű juttatásokat, képzéseket biztosít,

egyfajta karrier út megvalósítására ad lehetőséget,

ugyanakkor használja a legmodernebb technikákat, innovatív eszközökkel dolgozik.

Horváth Fanni / OPH

Mint azt a szakember az OrientPress Hírügynökségnek elmondta, a vállalatnál a karrierépítés könnyen megvalósítható, mivel a speciális tudás miatt a legtöbb esetben autóbuszvezetőből lesz jó forgalmi szolgálattevő, vezénylő. Ezt követően pedig a forgalmi szolgálattevő, vezénylő előre léphet akár üzemvezető, szolgáltató központ vezetői pozícióba.

A ÉNYKK Zrt. széleskörű juttatási csomagot és szociális támogatást nyújt

(cafeteria, életbiztosítás, törzsgárda jutalom, albérleti díj-támogatás, munkáltatói kölcsön, kegyeleti költségtérítés, kedvező üdülési lehetőség saját üdülőkben), képzéseket és karrierépítést kínál a munkavállalóknak. A kiemelkedő teljesítményeket belső jutalmazási rendszer alapján kitüntetésekkel díjazzák.

Forrás: Pixabay.com

A vállalat 122 fő autóbuszvezetőnek és 41 fő autószerelő-autóvillamossági szerelőnek kínál állást. Hegedüs-Kuti Piroska úgy véli, az ideális buszsofőrnek 8 általános iskolai végzettséggel, lehetőleg „D”, de minimum „C” kategóriára érvényes vezetői engedéllyel, érvényes PÁV II. vizsgával, GKI kártyával kell rendelkeznie. Kiemelte: Előny, de nem feltétel az autóbusz vezetési tapasztalat. A szakember szerint az autószerelőnél-autóvillamossági szerelő munkakörbe érettségivel, szakirányú végzettséggel rendelkező legalább 5 év haszongépjármű javításban eltöltött munkatapasztalattal bíró személy jelentkezését várják.

Május 16-án, az Állami Karrierexpón bemutatkozó 26 állami vállalat között ott lesz az ÉNYKK Zrt. is a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Kapcsolódó információk a Facebook event oldalon érhetők el.

Kapcsolódó cikkek
Nők jelentkezését is várják az ország legjobban fizető állására

A közvélekedés szerint a légiforgalmi irányítás tipikus férfiszakma, pedig éppúgy helytállnak a hölgyek, mint az ellenkező nemű társaik.

Ösztöndíjat is kapnak a magyar repülőgép-ipari szakemberek

A repülőgép-karbantartás területén kialakult szakemberhiány enyhítésére ösztöndíjprogram indult.

Stabil munkahelyet, biztos karrierutat kínálnak az állami vállalatok

Közös állásbörzén mutatkozik be 26 állami vállalat a kormányhivatalokkal együttműködve május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

Most adásban
Kimondott szavak, a Rádió Orient heti hírösszefoglalója
Ezt követő adásaink