Gazdaság
Az idén 10 éves Magyar Nemzeti Vagyonkezelő folyamatosan fejleszti csapatát
OPH Kép: MNV ZRT.
2018. május 15.

Magyarország legnagyobb és legszélesebb portfóliójú vagyonkezelője nyitott pozícióira felsőfokú és középfokú végzettséggel rendelkezőket is vár.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) közel 16 ezer milliárd forint értékű állami vagyon felett gyakorolja a tulajdonosi jogokat, ami Magyarország éves GDP-jének csaknem fele. Jelenleg megközelítőleg 500 állami tulajdonú gazdasági társaság esetében végez tulajdonosi felügyeletet. Az állami tulajdonú ingatlanok kezelésével kapcsolatban az MNV Zrt. fő feladata az állami feladatok ellátásához szükséges ingatlanok biztosítása.

Az ingatlanvagyon hozzávetőlegesen 553 ezer tételből áll, emellett közel 100.000 állami tulajdonú ingóság vagyonkezelésével is foglalkozik, közúti járművektől a hangszereken át a képzőművészeti alkotásokig. A társaság koordinálásában olyan kiemelt kormányzati beruházások valósultak meg, mint az Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság komplexumainak a kivitelezése, a Groupama Aréna építése, a Várkert Bazár teljes körű felújítása.

Az idén tizedik jubileumi születésnapját ünneplő MNV Zrt. nagy létszámban foglalkoztat az ingatlan- illetve társasági jog terén jártas jogászokat, és jelentős a gazdasági és mérnök végzettségű munkatársak aránya is a szervezeten belül. A társaság tevékenységének megfelelő ellátáshoz szükséges háttértámogatást ügyvitelben, általános irodai adminisztrációban gyakorlott munkatársak biztosítják. A társaság ezekre a pozíciókra vár jelentkezőket.

Mint azt Bogdán Szilvia humánpolitikai és szervezetfejlesztési igazgató az OrientPress Hírügynökségnek elmondta, a szervezeti kultúra fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektetnek az olyan közösségi együttműködést fejlesztő, munkaidőn kívüli elfoglaltságokra, mint például a céges csapatépítők, a családi napok, vagy a közös ünnepek, és a tavaszi mozizás az Urániában, az aktív sportolóknak pedig vitorlázási, síelési, futballozási lehetőséget kínálnak.

Aki hozzánk érkezik, az Magyarország legnagyobb és legszélesebb portfóliójú vagyonkezelőjéhez igazol. Ha valaki fiatalon, pályakezdőként, vagy már több éves szakmai múlttal a háta mögött kedveli a sokféleséget és a komplex feladatokat, akkor mi vagyunk a legjobb választás

–tette hozzá Bogdán Szilvia.

Az MNV Zrt. önéletrajzírási, valamint karrier tanácsadással, illetve a vállalatot bemutató rövid kvízzel készül az érdeklődőknek május 16-án az Állami Karrierexpón.

Kapcsolódó információk a Facebook event oldalon érhetők el.

Kapcsolódó cikkek
Hazánk legnagyobb munkáltatója személyre szabható állásokat kínál

A Magyar Posta alap-, közép- és felsőfokú végzettségű munkavállalóknak kínál állást az Állami Karrierexpón május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

Autóbuszvezetőket és szerelőket vár az ÉNYKK Zrt.

Több mint 160 főnek kínál állást az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., mely jelen lesz május 16-án az Állami Karrierexpón is.

Ösztöndíjat is kapnak a magyar repülőgép-ipari szakemberek

A repülőgép-karbantartás területén kialakult szakemberhiány enyhítésére ösztöndíjprogram indult.

Stabil munkahelyet, biztos karrierutat kínálnak az állami vállalatok

Közös állásbörzén mutatkozik be 26 állami vállalat a kormányhivatalokkal együttműködve május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

Most adásban
Legjobbak - Zenei kívánságműsor – A rádióadásba meghívott vendégeink és hallgatóink zenei kívánságai
Ezt követő adásaink