Életmód
Folytatódik a Bringázz a munkába! kampány
BKK Kép: pixabay. com
2018. május 15.

Megújult formában ismét elindult a Bringázz a munkába! kampány, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ is támogat. A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezésében megvalósuló, 2018. május 14-én indult országos kampány célja, hogy minél többen válasszák a munkába járáshoz és a mindennapi közlekedéshez a MOL Bubi bicikliket, vagy saját kerékpárjukat.

A Bringázz a munkába! kampányban 2018. május 14-e és június 10-e között lehet részt venni az ingyenesen letölthető Bike Citizens mobilapplikáción keresztül. Az applikáción keresztül történő regisztrációt követően lehet gyűjteni a kerékpárral megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között éves és féléves MOL Bubi bérletre váltható kuponokat is.

A BKK és a Magyar Kerékpárosklub 2016 februárjától rendszeres konzultációt folytat a kerékpáros fejlesztésekről, koncepciókról, kutatásokról és a kerékpáros infrastruktúra folyamatos fejlesztéséről. Az elmúlt évben több, a BKK és a Magyar Kerékpárosklub együttműködésében megvalósult akció segítette a kerékpáros közlekedés népszerűsítését.


A kampányról ezen az oldalon olvasható bővebb információ.

Következő adásunk
Téma: Hómenők Kupa III. Futam – Székely Zoltán főszervező
Ezt követő adásaink