Kultúra
Közösségi piknikre várják az újbudai lakosokat
OPH Kép: ujbuda.hu
2018. június 6.

Június 7-én és 14-én minifesztivált szervez a B32 Galéria és Kultúrtér az XI. kerületi Gárdonyi téren.

A programsorozat 2017-ben indult el, akkor települt ki először a B32 Galéria összművészeti repertoárjával a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti közterületre – idézte fel a kezdeteket a Rádió Orienten Bársony-Németh Péter, a B32 Galéria és Kultúrtér zenei szervezője. Mint mondta, a Gárdonyi Piknik ‒ amely során a zene kerül középpontba ‒ az évad megfelelő megkoronázása.

Idén június első és második csütörtökén, a 2 nap során összesen 4 koncert várja az érdeklődőket.

Forrás: ujbuda.hu

Fellép a Fran Palermo együttesből ismert Henri Gonzo, Petruska, Takáts Eszter és a Kaukázus zenekar énekes-gitárosa, Kardos-Horváth János. A programokat 2 Lemezjátszó esemény is színesíti: Horváth Gergely rádiós műsorvezető Bérczesi Róberttel, majd Kardos-Horváth Jánossal beszélget a kedvenc rock and roll albumaikról, amelyek felcsendülnek a helyszínen.

A rendezvény célja a közösségépítés, éppen ezért a zenei programokon kívül a szervezők közösségi piknikkel, babzsákokkal, hideg fagylalttal, designvásárral, workshopokkal és Társasjáték placcal is készülnek.

Téma: Gárdonyi Piknik
Vendég: Bársony-Németh Péter zenei szervező, B32 Galéria és Kultúrtér
A műsort vezeti: Kecskés Noémi
Következő adásunk
Téma: Indul a külhoni magyar gyermekek éve – Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Miniszterelnökség
Ezt követő adásaink