Kultúra
Önálló koncerttel tér vissza hazánkba a Grammy-díjas Muse
Live Nation Kép: Live Nation
2018. november 7.

A zenekar február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban is.

A Q Magazine egyszerűen csak a „A legnagyobb buli a Földön” szavakkal méltatta a trió fellépéseit, s hogy ez tényleg így van-e, arról a hazai közönség 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán győződhet meg.

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk, ami a Drones című, 2015-ös lemezt követi a sorban, mely korong 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Széles körben elismerten a csapat a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

Most adásban
Téma: Kárpátljai kultúrkincsek - Irodalmi kilátó Beregszászon – Dupka György kárpátaljai magyar író, történész és kultúrpolitikus
Ezt követő adásaink