Közigazgatás
A szociális területen dolgozók munkáját ismerték el Komárom-Esztergom megyében
Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal/OPH Kép: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal
2018. november 15.

A Szociális Munka Napja alkalmából ismerték el és köszönték meg a szociális és gyermekvédelem területen dolgozók munkáját Komárom- Esztergom megyében. Az ünnepséget a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltsége szervezte, melynek több mint egy évtizedes hagyománya van - olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal tájékoztatásában.

Czibik Norbert főigazgató-helyettes úgy fogalmazott köszöntőjében, hogy a krízishelyzetbe került emberi életeket új reménnyel töltik meg azok a szakemberek, akik a szociális ágazatban tevékenykednek.

"Köszönettel és hálával tartozunk nekik, hogy áldozatos munkájukkal a rászorultak mindennapi életét segítik" - tett hozzá.

Ünnepi beszédet mondott Kuti Bernadett, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetője, aki a felelősségteljesség és a szakmai rátermettség, az áldozatvállalás és az őszinte együttérzés fontosságát hangsúlyozta.

Süttő Erika, a főigazgatóság megyei kirendeltségének igazgatója úgy véli, nem könnyű, de önzetlen és sok örömet adó hivatás a szociális ágazatban dolgozók munkája, amelynek középpontjában a segítségre szoruló, szeretetre vágyó ember áll.

A Szociális Munka Napján az intézményvezetők javaslatára kitüntették a legjobb teljesítményt nyújtó és a munkatársak körében is megbecsült dolgozókat.

Az idén szociális területen kilenc, a gyermekvédelemben négy fő vehetett át elismerést.
Következő adásunk
Téma: Megújult a Ferencvárosi Epres Óvoda – Weingartner Balázs Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkár és Zombory Miklós, Ferencváros alpolgármestere
Ezt követő adásaink