Belföld
Idén is karácsonyi akcióba kezdenek a bohócdoktorok 
Karitació Alapitvány Kép: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány
2018. november 16.

Idén karácsonykor is segítik a bajban lévőket a bohócdoktorok: egy-egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét.

Az alapítvány közösen más szervezetekkel idén is több száz gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás-csomagot. A jótékonysági akciót bővebben ezen az oldalon lehet megismerni. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívnak a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csokiadományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.

Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik, a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

Csoki leadási pont:
6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.
Ez postacím, ahova távolról is küldhető csokoládé.

A gyűjtés 2018. december 14-ig tart, addig lehet leadni a gyermekeknek szánt édességeket a bohócdoktoroknál.

Csoki gyűjtő pontokat várnak

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres a Karitáció Alapítvány, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Segítő szándék esetén a www.karitacio.hu oldalon fellelhető elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot.

Következő adásunk
A Zala Megyei Kormányhivatal rádiós híradója
Ezt követő adásaink