Közigazgatás
Az ügyfelek kedvelik a járásszékhelyeken megnyílt adóügyi pontokat
OPH Kép: OPH
2018. január 26.

Tolna megyében a 6 járási hivatalból 4 érintett az adóügyi feladatok ellátása kapcsán ‒ közölte Amreinné Gál Klaudia, a Tolna Megyei Kormányhivatal főigazgatója a Rádió Orienten.

helyszínen: Tamásiban, Tolnában és Bonyhádon. Ezzel Tolna megyében kiépült a teljes ügyfélszolgálat. Amreinné Gál Klaudia kifejtette: Az állampolgárok Tamásiban hétfőn és csütörtökön, Tolnában szerdán és csütörtökön, Bonyhádon hétfőn és pénteken intézhetik adóügyeiket a kormányablakokban.

A főigazgató úgy fogalmazott, hogy az ügyfelek előszeretettel keresik fel a járásszékhelyeken megnyílt kirendeltségeket. Ezt bizonyítja, hogy Bonyhádon 15, Pakson 7 százalékkal emelkedett meg az ügyfélforgalom azokon a napokon, amikor üzemel a NAV-ügyfélszolgálat.

A szakember rámutatott, hogy

Pakson az adóbevallási időszakban (január‒május) az állampolgárok igényeihez igazodva plusz egy fő lát el adóügyi feladatokat.

Februárban újabb kormányhivatali épületeket adnak át

Tolnában több mint 1 milliárdból valósul meg energetikai beruházás a KEHOP-5.2.2-16-2016-00016 azonosítószámú „A Tolna Megyei Kormányhivatal középületeinek kiemelt épületenergetikai fejlesztése” elnevezésű projekt keretében. A beruházás jelenleg még 4 helyszínen zajlik.

Amreinné Gál Klaudia hangsúlyozta:

Február elején két épületet adnak át,

az egyik Dombóváron a Szent István tér 1. szám alatt található, a másik pedig Tamásiban a Szabadság utca 54. szám alatti intézmény. Hozzátette, hogy reményeik szerint a Tormay Béla u. 18. szám alatti épület – amely a legnagyobb beruházás - márciusban átadhatják. A Tolna Megyei kormányhivatal támogatás szerződés módosítási kérelmét a tavaly elfogadták, így a közel 100 millió forint kiegészítő forrásból a Paks Dózsa György úti 51‒53. szám alatti ingatlan energetikai megújulása is megvalósulhat.Kapcsolódó cikkek
Horváth Kálmán: új igazgatási központ jöhet létre Pakson

A tervek szerint Pakson új igazgatási központot alakítanak ki, hiszen az erőmű beruházás miatt akár 8-10 ezer ember is érkezhet ide.

Tizenegy helyszínen lesz energetikai korszerűsítés Tolnában

Egymilliárd 36 millió forintból valósul meg energetikai felújítás a Tolna Megyei Kormányhivatal épületein.

-