Életmód
Éjszaka az állatkertben
Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark Kép: Debreceni Állatkert
2018. augusztus 6.

Az idén 60 éves, Magyarország első vidéki állatkertje exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen évek után újra indul az egyik legnépszerűbb eseményük, az Esti séta az Állatkertben.

Ez egy olyan egyedülálló program, amelynek során a résztvevők az este különleges varázsában személyre szabott szakvezetéssel fedezhetik fel az állatkert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol az állatkert esti titokzatos élete tárul fel. A gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal és a résztvevők találkozhatnak testközelből az állatkert nemrég született és kézből nevelt bébi sztárjaival, így többek között Perjámossal a kispingvinnel, vagy Boborjánnal a kismajommal, de azt is megtudhatják a szerencsések, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben augusztus 10-én, 17-én, és 24-én, péntekenként 20:00-tól lehet részük a jelentkezőknek a Debreceni Állatkertben.

Kapcsolódó cikkek
Kismajom született a Debreceni Állatkertben

Az apella csuklyásmajom bébi öt hónap vemhesség után július 17-én született, erős, egészséges és jó étvágyú. 

Élvezik a hőséget a Debreceni Állatkert lakói

Lédús takarmányokkal, fagyasztott finomságokkal, hűtőfürdőzéssel biztosítanak megfelelő hűsölési lehetőséget az állatoknak. 

Hétfőtől együtt lehet sétálni Debrecenben a kis pingvinnel

Bemutatták a debreceni állatkertben Perjámost, a május 28-án született pápaszemes pingvint, akivel a napi pingvin-séta során lehet találkozni.

Szerdától indul a Zenés Állatkerti Esték

Július 4-től augusztus végéig tart a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat, amely szerdán Kern András Lövölde tér című koncertjével indul.

-