Közigazgatás
A héten nógrád megyei kórházakhoz megy a kormányablakbusz
Nógrád Megyei Kormányhivatal/OPH Kép: Nógrád Megyei Kormányhivatal
2018. augusztus 13.

Nógrád Megyei Kormányhivatal kormányablakbusza ezekben a hetekben a megye keleti felének településein, intézményeinél és rendezvényein jelenik meg, majd augusztus utolsó hetétől kezdve Nyugat-Nógrádban áll majd az állampolgárok szolgálatára - közölte a Nógrád Megyei Kormányhivatal.

Augusztus 14-én a kormányablakbusz a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórháznál, augusztus 15-én pedig a pásztói Margit Kórháznál jelenik meg - mindkét helyszínen 9 és 12 óra között lesz elérhető a helybe érkező ügyintézési lehetőség. Augusztus 16-án délelőtt Nagykeresztúron, augusztus 21-én délelőtt a palotási COOP előtti parkolóban, míg augusztus 23-án (13 és 15 óra között, a műszakváltás idején) a mátranováki gyáraknál jelenik majd meg a mobil kormányablak.

A mobilizált ügyfélszolgálati irodában - hasonlóan a megye mind a hat városában megtalálható kormányablakokhoz - az ügyfelek közel 1500 féle ügykört kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről. Többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézés, illetve ügyfélkapu regisztráció is lehetséges. Az akadálymentesített, mozgássérült ügyfelek fogadására is alkalmas buszban egy okmányos és egy kormányablak munkaállomás található.

Következő adásunk
Téma: Finiséhez ért a kőbányai korzó felújítása – D. Kovács Róbert Antal polgármester
Ezt követő adásaink