Külföld
Előrelépés Moszkva és Ankara között?
MTI Kép: REUTERS/Vasily Maximov Pool
2018. augusztus 24.

Oroszországnak és Törökországnak, más államokkal együtt, sikerült komolyan előmozdítania a szíriai válság rendezését – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor pénteken a Kremlben fogadta Mevlüt Cavusoglu török külügy- és Hulusi Akar védelmi minisztert.

A találkozón török részről részt vett még Hakan Fidan, a Nemzeti Hírszerző szervezet vezetője, orosz részről pedig Szergej Lavrov külügy- és Szergej Sojgu védelmi miniszter, valamint Alekszandr Lavrentyjev, az szíriai rendezés ügyében illetékes elnöki megbízott.

„Országaink erőfeszítéseinek és más érdekelt államok, konkrétan Irán bevonásának, valamint az ENSZ-szel, az európai országokkal és az Egyesült Államokkal való együttműködésünknek köszönhetően sikerült komoly haladást elérnünk a szíriai válság rendezésében” – mondta az orosz elnök.

Most adásban
Téma: 2021-ig tart a Kárpát-medencei Óvoda Fejlesztési Program – Grezsa István Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos
Ezt követő adásaink