Kultúra
Idén is segít a nyelvtanulásban a Nyelvparádé
Nyelvparádé Kép: Nyelvparádé
2018. szeptember 5.

Érdemes kilátogatni az ingyenes Nyelvparádéra, ahol mindenki megtalálja a számára leghatékonyabb nyelvtanulási módszert. Szeptember 7-én, pénteken és 8-án, szombaton a Millenáris „B” épületében bárki felmérheti a jelenlegi nyelvi szintjét, részt vehet próba-nyelvvizsgán és elmerülhet interaktív programokban, bemutató nyelvórákban, valamint bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságában.

A 19. Nyelvparádén a látogatók kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben és hasznos tanácsokat kaphatnak a CV megírásához is. A kiállítók jelentős kedvezményekkel készülnek – legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási- és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény és ajándék vár mindazokra, akik a szinkronizálás-nélküli világunkban is szeretnék megtalálni a helyüket! A rendezvény 10-18 óráig, ingyenesen vár minden érdeklődőt a Millenáris „B” épületében.

A Diplomamentő programra pályázni kívánók

megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, a helyszínen pedig szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádé gondolt a legkisebbekre is, számukra játékos, idegen-nyelvi programokat szerveznek.

A nyelvtanároknak szóló nagy sikerű konferencia

idén sem maradhat el: a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát neves előadók ismertetik meg a pedagógusokkal. A középiskolás generációt is aktivizálják a szervezők: osztálytársaikkal közösen videópályázaton vehetnek részt, egyénileg pedig fotópályázaton bizonyíthatják kreativitásukat, és nyerhetnek értékes nyereményeket.

Ismét lehetőség nyílik kihasználni a legjobb kiállítói ajánlatokat, melyhez mindössze az 1500 Ft-os Nyelvparádé Jokert kell megváltani. Az akcióban résztvevő kiállítók standjainál belföldi- és külföldi nyelvtanfolyamokhoz, könyvekhez, nyelvtanulási csomagokhoz juthatnak hozzá kiemelten engedményes áron az érdeklődők. Az előre regisztráló, illetve Jokert vásárló látogatók részt vesznek a helyszíni nyereményjátékokban is, ahol akár egy ausztrál vagy máltai nyelvtanfolyamot is nyerhetnek!

Következő adásunk
Téma: Mobilapplikáció vezet végig A Pál utca fiúk híres helyszínein – Bácskai János polgármester, Sára Botond, Józsefváros polgármestere, Márkus Zsolt László, az MTA SZTAKI eLearning osztályvezetője és Gönczi Ambrus, a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény vezetője
Ezt követő adásaink