Kultúra
Határon túli pedagógusokat képez a Rákóczi Szövetség
Rákóczi Szövetség Kép: Rákóczi Szövetség
2018. október 4.

A Rákóczi Szövetség október 5-7. között határon túli óvodapedagógusok és tanítók részére szervez továbbképzéssel egybekötött találkozót.

A Rákóczi Szövetség közleményében úgy fogalmazott, a magyar iskolaválasztás szempontjából meghatározóak az óvodai évek, és rendkívül fontos, hogy a pedagógusok milyen módszerekkel, eszközökkel formálják a kicsik tudását, illetve mennyire tudják a családokat is maguk mellé állítani.

Ezért a szervezet határon túli óvodapedagógusok és tanítók részére továbbképzéssel egybekötött találkozót tart Hajdúszoboszlón, melynek célja a magyar iskolaválasztás elősegítése, a külhoni magyar óvodák és iskolák, óvodapedagógusok és tanítók munkájának segítése, illetve a tartalmas és jó hangulatú együttlét.

Az óvodapedagógusok és tanítók találkozójával egy időben szintén Hajdúszoboszlón zajlik a Rákóczi Szövetség immáron harmincharmadik alkalommal meghirdetett ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzője, mely központi témája idén az ifjúság és az érték gondolat köré épül, számos érdekes és hasznos előadás kíséretében - adta hírül a szervezet.

A részletes program a Rákóczi Szövetség oldalán megtekinthető.

Következő adásunk
Téma: Emléktáblát állítottak Szigeti László operaénekesnek – Bajkai István országgyűlési képviselő és Leblanc Győző operaénekes
Ezt követő adásaink