Belföld
A kéményseprők üdvözlik Tarlóst
KOSZ Kép: Illusztráció, pixabay.com
2018. október 11.

A Kéményseprők Országos Szakszervezete örömmel értesült róla, hogy Tarlós István elindul a főpolgármesteri tisztségért - olvasható a szervezet közleményében.

"Bár az elmúlt közel két és fél év során nem sok oka volt a kéményseprőknek az örömre, a szakmát, számos esetben hátrányosan érintő jogszabály módosítások végett, most mégis örömmel értesültünk róla, miszerint Tarlós István főpolgármester a Miniszterelnökkel folytatott egyeztetést követően, hivatalosan is bejelentette, hogy vállalva a Kormány és a Fidesz felkérését, újra elindul a főpolgármesteri tisztségért a jövő évi önkormányzati választáson" - olvasható a közleményében.

A közleményben a KOSZ leszögezi: "azonban még mielőtt bárki politikai elfogultsággal vádolná meg közösségünket, szeretnénk leszögezni, hogy erről szó sincs.
Egész egyszerűen az örömünk oka, hogy megítélésünk szerint, Tarlós István személye garanciát jelent mind a budapesti polgárok élet-és vagyonbiztonságára, mind a budapesti kéményseprők biztos megélhetésére, akiknek Budapest nemcsak hogy az otthonuk, de a munkahelyük is."


A szervezet hozzáteszi: az elmúlt években a Tarlós István vezette főváros, számtalan alkalommal bizonyította, hogy lehetőségeihez mérten igyekszik megbecsülni munkavállalóit és ami a legfontosabb, megóvni polgárait. Épp ezért Tarlós István nemcsak a budapesti polgárok, de a budapesti kéményseprők körében is nagy népszerűségnek örvend, közösségünk pedig elismeréssel tekint rá és ezúton is támogatásáról kívánja biztosítani.

-