Közigazgatás
Új elnökséget választott a Magyar Innovációs Szövetség
Magyar Innovációs Szövetség Kép: PIxabay
2019. március 8.

A tagszervezetek elfogadták a 2018. évről szóló beszámolót, és új elnökséget választottak. A közgyűlés szakmai vendége Szigeti Ádám, a TM helyettes államtitkára volt. A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült.

2019. március 7-én került sor Budapesten, a Hotel Aquincumban a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2018. évet záró, tisztújító közgyűlésére. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2018. évről szóló beszámolót, és új elnökséget választott. Az elnöknek  Szabó Gábornak, a Szegedi Tudományegyetem kutató professzorának  és az általános elnökhelyettesnek  Greiner Istvánnak, a Richter K+F igazgatójának  ugyanakkor újra bizalmat szavaztak.

Szigeti Ádám, az ITM helyettes államtitkára − a közgyűlés szakmai vendége – többek között arról beszélt, hogy a következő uniós költségvetési ciklusban (2021-2027) a kormány kiemelt feladatának tekinti a kis- és a közepes vállalkozások (kkv) innovációs képességének javítását. A kkv-k szemléletformálásában a minisztérium kiemelten számít a MISZ segítségére is.

A Magyar Innovációs Szövetség 2018. évi Média Díjában az M5 csatorna részesült, mely különösen nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő kutató és tudós nemzedékének ma még ifjú tagjai lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra.

Most adásban
Téma: 30 éves a Kárpátaljai Szövetség – Fenics Volodimir kárpátaljai történész
Ezt követő adásaink