Kultúra
Ünnepel a Magyar Nemzeti Cirkusz
hirado.hu/Duna Kép: fnc.hu
2019. július 1.

A társulat július 1-jétől augusztus 24-ig Balatonlellén tartja 25 éves jubileumi gálaműsorát, amely minden idők legizgalmasabb és leglátványosabb show-műsorának ígérkezik.

A cirkusz színes és változatos programokkal készül a nyári szezonra gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Szinte egész héten – hétfőtől szombatig – minden este nyolc órától kezdődnek majd az előadások, a felállított óriássátorban a Magyar Nemzeti Cirkusz zenekara szórakoztatja a közönséget a kezdés előtt.

Július 1-jén, az első premier előadás után a résztvevők sétalehetőséget is kapnak a cirkusz állatparkjában – közölte ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója a Duna Balatoni nyár című műsorában. Elmondta, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén kétnapos lesz a Cirkuszok éjszakája, amelyen több sztárvendég is részt vesz.

Megjegyezte, a július 12-én és 13-án megrendezett eseményen ismét lesz elefántfürdetés a balatonlellei Napfény strandon. Emellett extra kibővített műsorral, nemzetközi artistákkal, mini szafarival és színvonalas cirkuszműsorral is készülnek.

-