Kultúra
Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást
JVS Group
2019. július 3.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását. A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

„Az Inkák Aranya kiállítás hatalmas sikert hozott, folyamatos iránta az érdeklődés. A közönség visszajelzéseit meghallgatva döntöttünk úgy, hogy ősz közepéig nyitva maradunk, így biztosítva lehetőséget mindazoknak, akik még szeretnék megtekinteni a tárlatot. Számos iskolából érkezett például megkeresés, hogy a tanév elején látogatnának el a kiállításra. Illetve a nyár folyamán rengeteg színes programmal készülünk.” – mondta Bátyi Dániel, a kiállítást szervező JVS Group Hungary ügyvezető igazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic, majd a BODY kiállítást, a világpremiernek számító A világ múmiáit, valamint a dél-amerikai nép különleges, rejtélyes kultúráját bemutató Az Inkák Aranya című tárlatot. A csoport ígérete szerint hamarosan azt is bejelenti, hogy milyen világszenzációt hoz el az év végére.


Az Inkák Aranya kiállítás 2019. október 13-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.).

Kapcsolódó cikkek
Megnyílt Az Inkák Aranya kiállítás

A kiállítás értéke meghaladja a 3 milliárd forintot, számos aranytárgy több mint 100 millió forint ér.

Hárommilliárd forintnyi inka kincs érkezik Budapestre 

Az Inkák Aranya kiállítással több mint 100 féltve őrzött ékszer, maszk, vallási, kultikus tárgy, hatalmi jelkép érkezik Peruból Budapestre.

Most adásban
Téma: Fenyegeti-e az ARTIFICIAL INTELLIGENCE a közszolgálatban dolgozó személyi állományt? – PhD dr. Ződi Zsolt egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
Ezt követő adásaink