Életmód
Evezős-VB: vonattal olcsóbban utazhat
MÁV-START Kép: MÁV
2019. szeptember 9.

A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a szeptember 9. és 15. közötti Evezős Masters világbajnokságra utazóknak bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő és Gárdony állomásokra.


Az utazási kedvezmény a másodosztályú jegyek vásárlásakor vehető igénybe. Az első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, valamint a gyors- és sebesvonatokra vonatkozó felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban szeptember 8-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, vagyis szeptember 16-án éjfélig be kell fejezni.
A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Velence-tavi Evezős Pályán az információs és akkreditációs sátorban (Sukoró, Tópart u 1.) lebélyegeztetik, szeptember 9-től 14-ig 8 és 18 óra, szeptember 15-én pedig 8 és 14 óra között. Pecsét nélkül a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.


További információ itt található.

Most adásban
Téma: Ingyenes segélyhívó rendszer indult Erzsébetvárosban – Somogyi Csaba igazgató, Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság és Újvári János, HelpyNet
Ezt követő adásaink