Életmód
Jackson-gyűrűt ajánlottak fel a Jónak lenni jó kampány javára
M1 Kép: Illusztráció, Pixabay
2019. december 3.

21 millió forintnál is több gyűlt már össze a Jónak lenni jó adománygyűjtő kampányban a telefonos hívásoknak és sms-eknek köszönhetően. Idén a koraszülött gyerekek támogatására gyűjt a közmédia. Közben újabb felajánlások érkeznek, egy ékszerház a legendás The Jackson Five gyűrű másolatát ajánlotta fel. A gyémántköves ékszerre már lehet is licitálni – hangzott el az M1 Híradójában.

A legendás The Jackson Five gyűrű másolatát ajánlotta fel a Jónak lenni jó kampányhoz egy budapesti ékszerház. A milliós értékű gyűrűt kifejezetten jótékonysági célra szánták.

„A gyűrű egy briliánsra csiszolt gyémántokból álló gyémántgyűrű, amelyben hét darab kő található, 0,73 karátnyi mennyiségben. A hét kő az öt The Jackson Five énekest, valamint az édesapát, Joseph Jacksont és az édesanyát, Katherine Jacksont szimbolizálja” – nyilatkozta Rónai Gábor, a Royal Diamonds Ékszerház Kft. tulajdonosa az M1-nek.

Michael Jackson halálának 10. évfordulója miatt is szerette volna elkészíttetni az ékszert a tulajdonos, illetve azért is, mert személyes élményei is kötődnek a sztárhoz. Rónai Gábor ugyanis mind a három alkalommal a tolmácsa volt a pop-királyának, amikor Magyarországon járt.

A jótékonysági akcióhoz legutóbb Erdei Zsolt is csatlakozott, ő kedvenc boxkesztyűjét ajánlotta fel. Idén a közmédia az összegyűlt pénzt a koraszülöttek és a beteg csecsemőket szállító mentőszolgálatnak ajánlja fel, eddig 21 millió forint gyűlt össze.

„Ez az 500 forintos telefonhívásokból és sms-ekből jön össze ez az összeg, de továbbra is várjuk azokat, akik pénzbeli támogatással tudják segíteni ezt az ügyet, hiszen a Peter Cerny Alapítvány olyan eszközöket szeretne ebből a pénzből vásásrolni, amelyek még jobbá és könnyebbé tudják tenni a munkájukat” – közölte Siklósi Beatrix, az M5 csatornaigazgatója.

Az adományvonal továbbra is működik, a 13 600-at és a 04-es melléket tárcsázva 500 forinttal gyarapodik az összeg. Sms-ben – ugyancsak a 13 600-as számra – pedig a 04-es kódot kell elküldeni.

A közmédia Jónak lenni jó adománygyűjtő akciója december 15-én egész napos műsorfolyammal zárul.

Következő adásunk
Téma: Nagy jelentőségű agrártémák: földértékesítési program, az osztatlan közös földtulajdonok felszámolása és az öntözésfejlesztés – hallgatói, nézői kérdéseinek megválaszolása - szakmai szimpózium – Dr. Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Ezt követő adásaink