Gazdaság
Együttműködik a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport és az MGYOSZ
NVTNM Kép: OPH
2020. március 23.

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoport vezetője és Felcsuti Zsolt, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) társelnöke megállapodtak abban, hogy az MGYOSZ részt vesz az akciócsoport munkájában és javaslataival aktívan segíti a gazdasági fellendülést célzó döntéseket.

Az MGYOSZ a legnagyobb munkaadókat tömörítő szervezetként közel ötven ágazat tagvállalatainak és kiterjedt szakértői hátterének tudását, javaslatait és naprakész információit bocsájtja az akciócsoport rendelkezésére. Az MGYOSZ támogatja a kormány eddigi lépéseit, folyamatosan monitorozza tagjai jelzéseit, és a válsággal kapcsolatos javaslatait és állásfoglalását a napokban eljuttatja a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoportnak.

Következő adásunk
Téma: A kormány rövid és hosszú távú intézkedései az erdőgazdálkodásban - szakmai szimpózium – Dr. Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium; Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium; Lomniczi Gergely főtanácsadó, Agrárminisztérium
Ezt követő adásaink