Közigazgatás
Egy hónappal meghosszabbodik az Irinyi-terv beadási határideje
MTI Kép: Pixabay
2020. március 25.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az Irinyi-terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította – közölte az ITM szerdán az MTI-vel.

„A kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben a feladatunk az, hogy mérsékeljük a gazdaság lassulását, és támogassuk újraindítását annak érdekében, hogy a krízis elmúltával a hazai vállalkozások mielőbb megkezdhessék a minőségi munkahelyeket fenntartó, high-tech és zöld beruházásaikat” – mondta György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár a közlemény szerint.

Ehhez nyújtanak fontos eszközt az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezelésében lévő költségvetési források, amelyek elérését a tárca minél hosszabb ideig fenn kívánja tartani – közölte a szaktárca.

A 2020. február 10-én közzétett tájékoztató alapján 2020-ban a támogatási kérelmeket március 4. és március 25. között lehetett volna benyújtani. Az ITM az Irinyi-terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította.

A digitális felület és a kitöltést segítő tájékoztató a lebonyolító IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján (www.ifka.hu) keresztül érhető el. Az érdeklődők esetleges kérdéseiket az irinyiterv@ifka.hu e-mail címre küldhetik el – olvasható a közleményben.

Következő adásunk
Téma: COVID-19 tapasztalatok adatvédelmi szemmel – Péterfalvi Attila elnök
Ezt követő adásaink