Kultúra
A V4 elnökség jegyében zajlik az ősz
MTÜ Kép: Horváth Fanni OPH
2021. szeptember 16.

Mostantól három héten át televíziókban, online felületeken és országszerte plakátokon találkozhat a közönség a Visegrádi Négyek kampányával, amely felhívja a figyelmet a magyar V4 elnökségi évre. Az őszi kulturális szezon több izgalmas programot tartogat, amelyekről a folyamatosan frissülő v4elnokseg.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A most induló kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a V4 országok, Magyarország, Csehország, Szlovákia és Lengyelország kulturális, természeti és gazdasági értékeire, Közép-Európa rendkívüli örökségére és hagyományaira.

A 2021-22-es V4 elnökségi év során a szakpolitikai és diplomáciai programok mellett a Magyar Turisztikai Ügynökség partnereivel együtt a nagyközönség számára is számos érdekességgel készül. Az őszi kulturális szezon több izgalmas V4 programot tartogat, többek között koncertek, képzőművészeti, valamint design és divat események várnak minden korosztályt. A színes programokról az érdeklődők a folyamatosan frissülő v4elnokseg.hu weboldalon tájékozódhatnak, ahol megismerkedhetnek a Visegrádi Csoport turisztikai kincseivel, az együttműködés történelmével, és az elnökségi év kiemelt céljaival is.

-