Életmód
Adományokat oszt és vár a Centerke
Mátrix Közhasznú Alapítvány Kép: Mátrix
2021. szeptember 21.

Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, alultápláltan, nélkülözve kénytelenek élni. Rajtuk próbál segíteni a központ: őszi-téli ruha, cipő, takaró adományokat osztanak és közben gyűjtenek is a Centerke Adományozó Központban. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is.

„Segítenél? Hozz be egy takarót vagy kabátot! Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.” – szól a felhívás.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat. Adni jó, apró tettekkel tehetünk nagy dolgokat – fogalmaz – a még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) juttassák el a rászorulókhoz, a Centerke Adományozó Központon keresztül. A www.centerke.hu oldalon megtalálható a jótékonysági központ nyitvatartási ideje – tették hozzá.

-