Életmód
Kedvezményes utazás a Szuperkoncertre
MÁV-Volán-csoport Kép: Illusztráció, Pixabay
2021. szeptember 23.

A Szerencsejáték Zrt. egy év kihagyás után ismételten megrendezi a Szuperkoncertet szeptember 25-én, melyen a hazai könnyűzenei élet ismert szereplői lépnek fel. Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is láthatók lesznek.

Az esemény apropóját a társaság harmincadik születésnapja adja, melyet egy egyedülálló helyszínen, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban tartanak. A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz a rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre.

Az 50 százalékos kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, vonat esetében 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Vasúton az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2021. szeptember 24-én 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2021. szeptember 26-én 23:59-ig kell befejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

Felhasználási feltételek a Volánbusz járatain:

A kedvezmény igénybevételéhez teljes árú menetjegyet kell váltani elővételben a pénztárban vagy az autóbuszon a szuperkoncert helyszínére (Budapest). A rendezvényen lebélyegzett jegy a visszaúton is érvényes (azonos viszonylaton), vagyis egy út áráért lehet eljutni a koncertre, majd onnan hazatérni. A mobilapplikációban megváltott jegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető. Emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása visszautazáskor is kötelező. A díjmentes visszautazásra azok az utasok jogosultak, akik visszautazásukat szeptember 26-án 12:00-ig megkezdik.

Autóbuszos menetjegyek ellenőrzése:

A visszaúton a jármű fedélzetén fel kell mutatni a lebélyegzett, odaútra szóló menetjegyet. Ennek hiányában teljes árú jegyet kell váltani a visszaútra (vagy az utast megillető kedvezményes, egyúti jegyet).


A koncertről és a részvételről további részletek a Szuperkoncert weboldalán érhetők el.

-