Belföld
Vasárnap futóverseny miatt lesznek lezárások Budapesten
MTI Kép: Pixabay
2022. május 6.

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap a belvárosban: lezárják 6 órától 14 óráig a Pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Népfürdő utca között, a Szabadság teret a Zoltán utca és a Honvéd utca között, valamint a Zoltán utcát – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint 10 órától várhatóan 13 óráig korlátozásra kell készülni a Zoltán utcától a Nádor utca-Steindl Imre utca-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Szent István park-Újpesti rakpart-Széchenyi rakpart-Pesti alsó rakpart-Kossuth Lajos tér-Garibaldi utca-Nádor utca-Zoltán utca útvonalon a Szabadság térig.

Az előkészítési munkálatok és a verseny miatt 6 és 14 óra között a 2-es és a 2M villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér irányában a Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila utca útvonalra terelve közlekedik, nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállót – írták.

-